Verhuur van WiFi voor evenementen

Ook voor WiFi voorziening buiten bent u bij ons op de juiste plaats, Doormiddel van onze WiFi setup zijn wij in staat snel een terrein te voorzien van WiFi. Dit kan ondermeer worden ingezet op buiten evenementen voor bezoekers, pers, betalingsystemen, camerasystemen of eigen gebruik. Via een mobiele mast kunnen we via wifi antennes een groot terrein van WiFi te voorzien.

Denk hierbij aan:
- Beurzen
- congress
- presentaties

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Wifi op uw buiten-evenement tegen een betaalbare prijs? - Spanheim Utilities Wifi op uw buiten-evenement tegen een betaalbare prijs?