Evenementen

Wifi,draadloos internet,evenement,huren

Ook snel en stabiel draadloos internet op uw evenement?

Verhuur wifi en internet op evenementen

Spanheim Utilities biedt de meest uiteenlopende oplossingen met betrekking tot wifi draadloos internet, door onze jaren lange ervaring bieden wij in iedere situatie een passende oplossing in het leveren van tijdelijk internet op locatie. Geef uw evenement een extra dimensie door uw bezoekers gratis Wifi aan te bieden.

Wifi op binnenevenementen – Beurzen, congres of presentaties

Ook voor Wifi binnen bent u bij ons op de juiste plaats, Zo kunnen we voor u een zaal voorzien van Wifi ondersteuning voor tijdelijk evenement, congres of presentatie voor een grote groep gebruikers. Vooraf zullen we bekijken wat de beste oplossing is voor welke locatie, onze systemen zijn schaalbaar dat wil zeggen dat het ingezet kan worden voor zowel kleine als grote locaties.

Wifi op buitenevenementen – festival – dorpsfeesten – markten

Doormiddel van onze wagens ingericht met apparatuur zijn wij in staat snel een terrein te voorzien van Wifi. Dit kan onder meer worden ingezet op buiten evenementen voor bezoekers, pers, betalingssystemen, camerasystemen of eigen gebruik. Via een mobiele mast kunnen we via wifi antennes een groot terrein van Wifi te voorzien.


Kortom wifi op uw locatie voor een betaalbare prijs? Neem contact met ons op.