Festival seizoen weer begonnen!

wifi bregepop festival 1

Bregepop festival 2022

Op 8 & 9 april 2022 was de aftrap van het festivalseizoen ! Na twee jaar stilte door corona wat het weer mogelijk om het Bregepop Festival te organiseren in Scharsterbrug (Friesland). Ook dit jaar waren wij weer aanwezig om draadloze internet verbindingen te realiseren. Dit jaar werd voornamelijk draadloos internet gebruikt voor PIN apparatuur, pers en vrijwilligers.

Is uw bouwplaats klaar voor draadloos internet

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is bij een bouwproces is essentieel. Belangrijker word steeds communicatie tussen bouwlocatie en hoofdkantoor en de verschillende onderaannemers.

Bereikbaarheid op een afgelegen locatie en snelheid van dataverkeer spelen een belangrijke rol in het hedendaagse bouwproces.

Voor een aannemer mochten wij het bouwterrein voorzien van wifi. Ook benieuwd naar onze oplossingen, neem dan contact met ons op.

Dorpshuis Ten Post ook online!

Dorpshuis Ten Post word verbouwt en uiteraard word het nieuwe bijeenkomstgebouw uitgerust met een WiFi oplossing van Mikrotik.

Wij mochten hiervoor het concept, configuratie en apparatuur leveren. Voor de gasten is een een apart gastennetwerk ingeregeld, zodat de essentiële apparatuur zoals pin en streamingdiensten geen hinder ondervinden als er te veel bandbreedte word gebruikt door de gasten.


Ook een goede WiFi verbinding in uw dorpshuis neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dorpshuis Ten Post ook voorzien van draadloos internet

Ook Wifi in het zomerdorpshuis te Spannum

Zomerdorpshuis Spannumook voorzien van wifi draadloos internet

Het zomerdorpshuis van Spannum is gerenoveerd en uitgebreid. Omdat er in het sportgebouw geen vaste internetaansluiting aanwezig is, hebben we met behulp van twee antenne’s een straalverbinding gerealiseerd voor een internetverbinding. Hierdoor is het toch mogelijk om sporters en supporters en overige apparatuur te voorzien van internet.

Geen internet aansluiting in uw sportcomplex aanwezig en toch behoefte aan een snelle internetverbinding? Neem dan contact met ons op.

Wifi draadloos internet op Camping Tjeukemeer

Om ook een goede WiFi voorziening te kunnen leveren op de achtergelegen kampeerveld mochten wij in opdracht van de campingbeheerder 2 extra WiFi steunzenders plaatsen.

Om dit te kunnen realiseren is er gekozen voor straalverbindingen naar de steunzenders, hiermee is het grote voordeel dat er geen internkabels hoeven worden aangelegd. Hierdoor worden er kosten bespaart zonder dat dit ten kosten gaat van de internet snelheid.


Zo kunnen alle camping gasten overal gebruik maken van een snelle internettoegang. Ook vrijblijvend advies naar de mogelijkheden voor een snelle internet verbinding op uw camping? Neem dan contact met ons op!

WiFi op Evenement Veiligheidsregio Ijselland

Vele duizenden mensen weten op zaterdag zaterdag 15 juli de weg te vinden naar de Eeser Gaard bij Steenwijk. Op het terrein langs de snelweg A32 laten veiligheidsdiensten zien hoe zij zich dagelijks inzetten voor de veiligheid.

Brandweer, politie, geneeskundige hulpdiensten, defensie, waterschap, gemeente, provincie en vrijwiligersorganisaties; het aanbod is enorm. Talloze demonstraties zorgen ervoor dat er voor de bezoekers veel te beleven valt. Voor de bezoekers mochten wij de WiFi voorziening