Hulp bij installatie?

Welke accesspoint past het best bij mijn situatie?

Er zijn veel verschillende producten in de markt te verkrijgen, ons uitgangpunt is de service te vergroten om zich te focusen op een bepaald merk. Daarbij is een goede prijs/kwaliteit/schaalbaarheid van belang. Door onze ervaring met diverse producten hebben wij gekozen voor Routeros van Mikrotik. Hierdoor zijn wij in staat door het maximale aan service te verlenen. Voor veel bedrijven is het schuiven van dozen dagelijks werk zonder de mogelijkheden van product te kennen. Wat wij verkopen werken we zelf mee, en daarmee kunnen we u snel en professioneel helpen.Duidelijke documentatie nodig?

Vanuit onze webshop kunt u alle producten direct bij ons kopen, daarbij willen wij onze klant maximaal ondersteunen bij het instellen van een accesspoint. Via onze WiFipedia kunt u alle documentatie vinden voor diverse configuratie. Hierdoor kunt u zelf het product installeren.Pre-installed-service

Ook is het mogelijk dat wij het appararaat voor uw configureren, hierdoor krijgt u het apparaat plug&play thuis afgeleverd. Uiteraard geld dit alleen voor Mikrotik apparatuur en bij ons verkregen in de webshop.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Hulp of service bij het aanleggen van uw wifi installatie? - Spanheim Utilities Hulp of service bij het aanleggen van uw wifi installatie?