Verhuur van 4G oplossingen

Tegenwoordig is WiFi niet meer weg te denken uit onze samenleving, toch is het het soms niet mogelijk om in een bepaald gebied een internet aansluiting te realiseren. Naast onze point to point straalverbinding kunnen wij middel een 4G router/antenne toch internet op locatie verzorgen.

Naast deze optie kan uiteraard ook gekozen worden om 4G in te zetten als back-up verbinding. Naast 4G in te zetten voor evenementen leent dit zich ook uitstekend voor : - Bouwplaatsen - Verhuizingen - Noodvoorzieningen / storingen

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
4g oplossingen op locatie voor uw evenement - Spanheim Utilities 4g oplossingen op locatie voor uw evenement