Waarom draadloos internet van Mikrotik?

Waarom producten van Mikrotik?

Wij werken voornamelijk met apparatuur van Mikrotik omdat :

• Heeft een breed assortiment aan producten;
  • Mikrotik heeft uitgebreide configuratiemogelijkheden;
  • Een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Het bedrijf Mikrotik in een notendop

Het bedrijf Mikrotik is een bedrijf uit Letland welke is opgericht in 1996. Het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van software namelijk RouterOS. RouterOS is proprietary software, gebaseerd op Linux. In 1997 werd het RouterOS software systeem ontwikkelt voor de meest uiteenlopende functies op het gebied van routers.

In 2002 is besloten hardware te ontwikkelen voor het software systeem RouterOS genaamd Routerboard. Inmiddels is exporteert Inmiddels verkoopt Mikrotik zijn producten over de hele wereld.