Wifi Netwerk aanleggen

Tegenwoordig werken bijna al onze apparaten op wifi, dit is enigszins te begrijpen want het grote voordeel is dat er geen kabels aangelegd hoeven te worden. Men kan vrij bewegen terwijl de verbinding gewoon actief blijft. Door een snel en stabiel WiFi netwerk te creeren genereer je betere internet experience, geen happerende of wegvallende verbindingen en een snelle laadtijd. Een draadloos netwerk kan op verschillende manieren worden opgebouwd dit is afhankelijk van het dekkingsgebied waar men een goed wifi signaal wil hebben.

Een WifI netwerk word door ons in de volgende stappen uitgevoerd :

- Op locatie wensen en mogelijkheden bespreken : In een advies gesprek worden de wensen van de klant doorgesproken, hierbij adviseren wij wat de mogelijkheden zijn.

- Adviseren juiste apparatuur: Welke apparatuur ga je toepas sen? Hierin zijn diverse mogelijkheden.

- Inmeten van het WiFi signaal : Als alles is doorgenomen is het tijd op alles in beeld te brengen, hiermee worden alle accespoint's op de juiste plaats in kaart gebracht voor een maximaal wifi signaal.

- Eventuele bekabeling aanleggen : Op de plaatsen waar een accespoint word geplaatst word vaak een netwerkkabel heen gelegd, het apparaat heeft ook stroom nodig middels (PoE) Power over Ethernet.

- Netwerk inregelen : Hierna kan alle apparatuur worden ingeregeld, denk hierbij aan beveiliging, SSID, frequentie en kanalen.

- Tot slot : Na dit stadium kan het netwerk in gebruik worden genomen, het kunt u genieten van snel en stabiel internet.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Hulp of service bij het aanleggen van uw wifi installatie? - Spanheim Utilities Hulp of service bij het aanleggen van uw wifi installatie?