Verhuur van WiFi en internet voor evenementen

"We have a connection"

Spanheim Utilities biedt de meest uiteenlopende oplossingen met betrekking tot draadloze communicatie, door onze jaren lange ervaring bieden wij in iedere situatie een passende oplossing in het leveren van tijdelijk internet op locatie. Geef uw evenement een extra dimensie door uw bezoekers gratis wifi aan te bieden.


Wifi op binnenevenenten - Beurzen, congress of presentaties

Ook voor WiFi binnen bent u bij ons op de juiste plaats, Zo zijn in staat een zaal te voorzien van WiFi ondersteuning voor tijdelijk evenement, congress of presentatie voor een grote groep gebruikers. Vooraf zullen we bekijken wat de beste oplossing is voor welke locatie, onze systemen zijn schaalbaar dat wil zeggen dat het ingezet kan worden voor zowel kleine als grote locaties.


Wifi op buitenevenementen - festival - dorpsfeesten - markten

Doormiddel van onze WiFi setup zijn wij in staat snel een terrein te voorzien van WiFi. Dit kan ondermeer worden ingezet op buiten evenementen voor bezoekers, pers, betalingsystemen, camerasystemen of eigen gebruik. Via een mobiele mast kunnen we via wifi antennes een groot terrein van WiFi te voorzien.
Kortom wifi op uw locatie voor een betaalbare prijs? Neem contact met ons op.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Huren - WiFi op uw evenement, congres of feest voor? - Spanheim Utilities Huren - WiFi op uw evenement, congres of feest voor?