WiFi referenties van Spanheim Utilities

Nieuwe WiFi installatie op Camping Poelzicht.

Voor onze opdrachtgever mochten wij een nieuwe WiFi installatie leveren, uitbreiden en gebruiksklaar maken voor glasvezel. De installatie is dusdanig uitgebreid dat de gehele camping is voorzien van een goed stabiel wifi signaal.
Ook een betrouwbare WiFi installatie op uw camping? Neem dan contact met ons op!
Wifi op de ballonfeesten in Joure.

Het vijfdaagse Jouster festival is de plek om je samen met familie en vrienden te vergapen aan alles wat de lucht in gaat. Onder het genot van een ijsje, suikerspin of biertje natuurlijk. Op de grond is ook genoeg te doen, dankzij het festivalprogramma met leuke activiteiten voor iedereen. Welke luchtballon wil jij graag zien: de Superbike Motor, Queen’s Guard of een van de ruim dertig andere? In opdracht van het bestuur mochten wij de wifi voorziening leveren voor publiek en pers.
Zomerdorphuis Spannum voorzien van snelle wifi internetverbinding.

Het zomerdorpshuis van Spannum is begin dit jaar in gerenoveerd en uitgebreid. Omdat er in het sportgebouw geen vaste internetaansluiting aanwezig is, hebben we met behulp van twee antenne's een straalverbinding gerealiseerd voor een internetverbinding. Hierdoor is het toch mogelijk om sporters en supporters en overige apparatuur te voorzien van internet.
Dorpshuis Ten Post kiest ook voor WiFi oplossing van Mikrotik.

Dorpshuis Ten Post word verbouwt en uiteraard word het nieuwe bijeenkomstgebouw uitgerust met een WiFi oplossing van Mikrotik. Wij mochten hiervoor het concept, configuratie en apparatuur leveren. Ook een goede WiFi verbinding in uw dorpshuis neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
WiFi uitbreiding op camping Tjeukemeer.

Om ook een goede WiFi voorziening te kunnen leveren op de achtergelegen kampeerveld mochten wij in opdracht van de campingbeheerder 2 extra WiFi steunzenders plaatsen. Om dit te kunnen realiseren is er gekozen voor straalverbindingen naar de steunzenders, hiermee is het grote voordeel dat er geen internkabels hoeven worden aangelegd. Hierdoor worden er kosten bespaart zonder dat dit ten kosten gaat van de internet snelheid. Zo kunnen alle camping gasten overal gebruik maken van een snelle internettoegang. Ook vrijblijvend advies naar de mogelijkheden voor een snelle internet verbinding op uw camping? Neem dan contact met ons op!
Is uw bouwplaats klaar voor digitaal werken?

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is bij een bouwproces is essentieel. Belangrijker word steeds communicatie tussen bouwlocatie en hoofdkantoor en de verschillende onderaannemers. Bereikbaarheid op een afgelegen locatie en snelheid van dataverkeer spelen een belangrijke rol in het hedendaagse bouwproces.
Evenement Veiligheidsregio Ijselland

Vele duizenden mensen weten op zaterdag zaterdag 15 juli de weg te vinden naar de Eeser Gaard bij Steenwijk. Op het terrein langs de snelweg A32 laten veiligheidsdiensten zien hoe zij zich dagelijks inzetten voor de veiligheid. Brandweer, politie, geneeskundige hulpdiensten, defensie, waterschap, gemeente, provincie en vrijwiligersorganisaties; het aanbod is enorm. Talloze demonstraties zorgen ervoor dat er voor de bezoekers veel te beleven valt. Voor de bezoekers mochten wij de WiFi voorziening leveren. Kijk hier voor een impressie op youtube.
Mikrotik nieuwste LHG 5 in gebruik

Vandaag hebben we de nieuwe LHG 5 in gebruik genomen. De schotel is een compacte en lichtgewicht 5GHz 802.11 a/n draadloos apparaat met dual polarisatie 24.5 dBi grid antenne. Tot onze verbazing waren we in staat over 300 meter een snelheid te halen van 120 MB. De LHG is perfect voor point to point verbindingen of voor CPE opstellingen die grotere afstanden moeten overbruggen. Het unieke grid design zorgt voor bescherming tegen weersomstandigheden. De antenne is ingebouwd in het draadloze apparaat waardoor er minder kabels nodig zijn.
Ruiters nu ook voorzien van een snelle WiFi verbinding.

Voor een manage hebben wij de wifi installatie mogen leveren. Het betreft een kantine/kantoor en rijhal voor paarden. De beide panden staan zoŽn 200 meter uitelkaar waarvan aan 1 zijde een adsl verbinding aanwezig is. Om een stabiele en snelle WiFi verbinding in de rijhal te realiseren zijn er 2 sxt gemonteerd aan beide kanten. Doormiddel van een Groove accesspoint is de complete rijhal voorzien van snel internet.
Dorpsfeest Spannum

Voor de feestcommisie mochten wij wifi leveren voor het 3 daagse evenement op het sportterrein.

Website Spannum.nl


Camping Aschenbeck (Duitsland)

Kabel stuk, campinggasten geen internet en geen juiste dekking.... Voor camping Aschenbeck hebben wij geadviseerd een point to point (straalverbinding) te plaatsen ter vervanging van de defecte kabel, tevens hebben wij een extra antenne 18 dbi gemonteerd om een gedeelte te voorzien van wifi die vanuit de oude antenne geen tot slecht signaal had.

Camping Aschenbeck


Dorpsfeest Idskenhuizen

Ook dit jaar mochten we namens de Oranjevereniging Idskenhuizen de wifi verzorgen op het dorpsfeest. Dit maal gekozen voor 2 sector antennes die het gehele veld voorzien van gratis draadloos internet. Verder zijn dit maal geen point-to-point verbindingen ingezet gezien de vaste internetaansluiting op steenworp afstand lag.
Wifi Bregepop 2016

Voor bregepop mochten wij dit jaar het terrein voorzien van wifi. Gezien de internet aansluiting 200M van het terrein verwijderd was, hebben we gekozen voor een point to point oplossing. Tevens was er een perstribune die moest voorzien worden van een eigen aansluiting waarvan de snelheid gegarandeerd was. Hiervoor is gekozen voor een eigen point to point verbinding met in de perstribune een separate switch 24 poorts en een los access point. Zodat de organisatie kon kiezen voor een draadloze verbinding of een vaste aansluiting. Voor de bezoekers is er een mast opgebouwd waarin 2 sector antennes zijn gemonteerd die het hele terrein voorzien van wifi.
Wifi Koningsdag Spannum 2016

Elk jaar met Koningsdag word er in Spannum het straatkaatsen georganiseerd namens het dorpsbelang, voor de bezoekers en kaatsers is er een wifi-opstelling geplaatst waardoor er de gehele dag gratis wifi aanwezig was. Zo blijkt maar weer dat wifi een extra boost kan geven aan een evenement.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Een greep uit ons klantenbestand. - Spanheim Utilities Een greep uit ons klantenbestand.