Het bedrijf Spanheim Utilities

Ons bedrijf

Spanheim Utilities is gevestigd in Idsikahuizen (Friesland). Als jong en innovatief bedrijf leveren wij al vele jaren Wifi inplementaties voor de meest uiteenlopende evenementen.

Wij onderscheiden ons van de vele andere bedrijven door onze branche specifieke vakkennis, flexibiliteit en onafhankelijkheid. Het bedrijf is voorzien van een zeer solide basis, professionele mensen in dienst met een flinke dosis aan kennis en ervaring.

Onze technici zorgen daarbij dat al onze hoogwaardige apparatuur volgens de wettelijke veiligheidsregels opgebouwd en aangesloten wordt zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze Missie

Onze missie is om zakelijke en particuliere markt te voorzien van betaalbare en stabiele internet en wifi apparatuur. We zetten ons in om te investeren in onze mensen, ons bedrijf waarin we actief zijn om een duurzame en langetermijngroei van ons bedrijf te bewerkstelligen.

Onze Visie

Het leveren van een degelijke product waarbij veelzijdigheid, schaalbaarheid en ondersteuning onze uitgangspunten zijn. Wij willen dit realiseren door onze klant optimaal te kunnen bedienen doormiddel van ondersteuning en service.

Kortom een zeer flexibele en professionele organisatie met een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Het bedrijf Spanheim Utilities - Spanheim Utilities Het bedrijf Spanheim Utilities