Verkoop voor Zakelijke en particuliere markt

Wifi Zakelijk

Voor de zakelijke markt zijn wij een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering. Voor campings, horeca, schoolgebouwen, dorpshuizen en natuurlijk kantoorgebouwen. Daag ons uit voor een op maat gesneden advies en een betaalbare prijs.


Wifi particulier

Voor de mensen die een goede WiFi verbinding in huis willen, hebben wij uitstekende oplossingen. Als u geen verstand heeft van het instellen van apparatuur, kunt u handleidingen van mikrotik bij ons op de website vinden die stap voor stap helpen het apparaat juist te configureren. Wilt u het apparaat door ons laten instellen is dit geen probleem door onze Pre-install-service.


Wifi Service en Advies

Om de juiste ondersteuning en advies te geven zijn wij via e-mail en telefonisch bereikbaar om u van dienst te zijn. Naast onze online handleidingen proberen wij op een heldere en duidelijke manier uit te leggen om een bepaalde instellingen aan apparatuur uit te voeren. Mocht onze online handleidingen hierin niet voorzien neem dan contact met ons op.


Kortom wifi in uw bedrijfspand voor een betaalbare prijs? Neem contact met ons op.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Verkoop van Mikrotik apparatuur - Spanheim Utilities Verkoop van Mikrotik apparatuur