Mikrotik in een vogelvlucht

Het bedrijf Mikrotik is een bedrijf uit Letland welke is opgericht in 1996. Het bedrijf richt zich voornamelijk op router en ISP systemen. Onder ander ontwikkelen ze software en routers voor over de hele wereld.

In 1997 word het RouterOS software systeem ontwikkelt voor de meest uiteenlopende functies op het gebied van routers. In 2002 is besloten hardware te ontwikkelen voor het software systeem genaamd Routerboard. Inmiddels is exporteert Mikrotik zijn producten over de hele wereld. Het bedrijf heeft inmiddels zo´n 140 medewerkers.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer
Wat is mikrotik? waar komt het vandaan? - Spanheim Utilities Wat is mikrotik? waar komt het vandaan?