Wifi Nieuws

RouterOS v6.39.3, v6.40.4, v6.41rc worden niet beïnvloed!

Het is belangrijk om op te merken dat het beveiligingslek in het protocol zelf wordt ontdekt, zodat zelfs een correcte implementatie wordt beïnvloed. Deze organisaties hebben ons eerder contact opgenomen, dus we hebben al vaste versies vrijgegeven die de geschetste problemen aanpakken.
Niet alle ontdekte kwetsbaarheden hebben rechtstreeks invloed op RouterOS-gebruikers, of zelfs van toepassing op RouterOS, maar we hebben alle aanbevelingen gevolgd en het sleuteluitwisselingsproces verbeterd volgens de richtlijnen die we ontvangen van de organisaties die het probleem hebben ontdekt. We hebben vorige week vaste versies vrijgegeven, dus als u uw apparaten routinematig opgradeert, is er geen verdere actie nodig.


Drie op de vijf mensen denken dat openbare wifi veilig is

gebruik van een openbaar, niet beveiligd wifi-netwerk. Dat meldt beveiligingsbedrijf Symantec op basis van onderzoek. Hierbij werden meer dan 15.000 mensen ondervraagd, waarvan minimaal duizend afkomstig zijn uit Nederland. Hoewel zestig procent van de respondenten zegt zich veilig te voelen op een openbaar netwerk, zou 53 procent niet het verschil tussen veilige en onveilige wifi kunnen zien. Daarnaast zou 75 procent van de mensen geen virtual private network (VPN) gebruiken om de verbinding te beveiligen. 35 procent van de ondervraagden weet niet wat een VPN is.

WiFi Service

Hulp bij wifi installatie

Ons uitgangpunt is de service te vergroten door zich te focusen op een bepaald merk, Hierdoor zijn wij in staat optimaal service te verlenen.

Lees Meer

4G Oplossingen

4g oplossingen voor locatie zonder internet

4G/LTE betekent supersnel mobiel internet waar u ook bent. Dit geeft de mogelijk om overal draadloos internet te leveren voor onze klanten.

Lees Meer

WiFi Evenement

verhuur wifi draadloos internet

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van draadloos internet kunnen iedere situatie een passende oplossing leveren voor elk evenement

Lees Meer

WiFi Netwerk

betrouwbaar draadloos internet

Een uitstekende partner wanneer het gaat om betrouwbaar draadloos internet. Wij kunnen u adviseren in het traject van aanleg tot oplevering.

Lees Meer